74 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Technologia Rapid Air z wyjątkową konstrukcją w kształcie rozgwiazdy powoduje wirowanie gorącego powietrza, abyprzygotowywać pyszne potrawy, które są chrupiące na zewnątrz i delikatne w środku, z niewielką ilością lub bez dodatku oleju.
Urządzenie Airfryer firmy Philips wykorzystuje gorące powietrze, dzięki czemu Twoje ulubione potrawy są idealnie chrupiące i mają do 90% mniej tłuszczu.
Odkryj setki apetycznych przepisów na potrawy przygotowywane w Ovi Mini, które są smaczne, zdrowe i szybkie do przyrządzenia. Przepisy zawarte w aplikacji NutriU są tworzone przez ekspertów ds. żywienia i przeznaczone do codziennego gotowania.
Otrzymuj codzienne zalecenia dotyczące przepisów, które odpowiadają preferencjom Twojej rodziny. Im częściej korzystasz z aplikacji NutriU, tym lepiej potrafi ona dopasować pomysły na pyszne przepisy do Twoich potrzeb. Czerp inspirację od innych kucharzy i śledź osoby o podobnych gustach.
Dotknij przycisku i rozpocznij pieczenie. Zaprogramowane ustawienia obejmują mrożone przekąski, świeże frytki, mięso, ryby, podudzia z kurczaka, ciasto, a nawet grillowane warzywa.
Delektuj się posiłkiem, gdy tylko zechcesz. Po wybraniu trybu utrzymywania ciepła jedzenie pozostanie w idealnej temperaturze przez maksymalnie 30 minut.
Urządzenie AirFryer firmy Philips oferuje szeroki wachlarz możliwości: smażenie, pieczenie, grillowanie, prażenie, suszenie, podpiekanie, rozmrażanie, rozgrzewanie i nie tylko.
Urządzenia Airfryer firmy Philips są wydajniejsze niż tradycyjne piekarniki — przygotowywanie pysznych posiłków zużywa nawet o 70% mniej energii i zajmuje o 50% mniej czasu.
Wykorzystaj w pełni potencjał swojego Airfryera, aby gotować zdrowsze i smaczniejsze posiłki. Odkryj funkcje pozwalające zaoszczędzić czas i wzmocnij swoje umiejętności kulinarne, aby każdego dnia przygotowywać domowe posiłki, które pokochasz Ty i Twoja rodzina.
Reference: 1388
Reference: 2101
Reference: 1727
Reference: 2093
Reference: 1348
Reference: 2147
Reference: 2074
Reference: 1951
Reference: 1627
Reference: 2010